Zastava Srbije | Zastava Crne Gore

PRIJEDLOG PRAVILNIKA O TEHNIČKIM NORMATIVIMA ZA BEZBJEDAN TRANSPORT PRIRODNOG GASA MAGISTRALNIM GASOVODIMA I GASOVODIMA ZA MEĐUNARODNI TRANSPORT: Rok za komentare 17. mart 2016. godine


U skladu sa tačkom 4. Smjernica za postupanje republičkih organa uprave o učešću javnosti i konsultacijama u izradi zakona ("Sl. glasnik RS", br. 123/2008 i 73/2012), Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva, u cilju obavljanja javnih konsultacija, poziva zainteresovane subjekte da dostave komentare i sugestije na Prijedlog pravilnika za bezbjedan transport prirodnog gasa magistralnim gasovodima i gasovodima za međunarodni transport.

Komentare i sugestije možete dostaviti do petka 17.03.2016. godine na adresu: Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva, Trg Republike Srpske 1, 78 000 Banja Luka, ili putem elektronske pošte na adresu m.dubocanin@mier.vladars.net.

Prijedlog pravilnika za bezbjedan transport prirodnog gasa magistralnim gasovodima i gasovodima za međunarodni transport možete preuzeti ovdje.


Izvor: Vebsajt Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva, 10.03.2016.