Zastava Srbije | Zastava Crne Gore

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O LOKALNOJ SAMOUPRAVI I NACRTU ZAKONA O SLUŽBENICIMA I NAMJEŠTENICIMA U ORGANIMA JEDINICE LOKALNE SAMOUPRAVE, 3. marta 2016. godine


 Ministarstvo uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, organizuje u četvrtak, 3.marta 2016. godine, u Istočnom Sarajevu,javnu rapravu o Nacrtu zakona o lokalnoj samoupravi i Nacrtu zakona o službenicima i namještenicima u organima jedinice lokalne samouprave.

Javna rasprava biće održana u sali Skupštine grada, sa početkom u 11.00 časova, za sve jedinice lokalne samouprave koje gravitiraju gradu SARAJEVO.

Prva javna rasprava o nacrtima zakona održana je 2. marta 2016. godine u Trebinju. Prisustvovali su joj načelnici opština koje gravitiraju Trebinju, odnosno Gacka, Ljubinja, Bileće, Istočnog Mostara, Nevesinja, njihovi zamjenici, sekretari skupština i predstavnici ostalih ustanova i institucija ovoga dijela Republike Srpske. Pomoćnik ministra za resor lokalne samouprave, Milanka Šopin, kaže da je najviše pitanja bilo oko raspuštanja lokalnih parlamenata. 


Izvor: Vebsajt Ministarstvo uprave i lokalne samouprave, 02.03.2016.