Zastava Srbije
Vesti slike

ODRŽANO SAVJETOVANJE KOMPANIJE PARAGRAF NA TEMU DIGITALIZACIJE INTERNE REVIZIJE U JAVNOM SEKTORU SA POSEBNIM OSVRTOM NA PROVOĐENJE POJEDINAČNOG ANGAŽMANA INTERNE REVIZIJE

Kompanija Paragraf Lex organizovala je, 21. marta 2024. godine, u Banjaluci, savjetovanje na temu “Digitalizacija interne revizije u javnom sektoru sa posebnim osvrtom na provođenje pojedinačnog angažmana interne revizije”.

Više
Vesti slike

VENECIJANSKA KOMISIJA: Usvojeno Mišljenje u vezi sa funkcionisanjem Ustavnog suda BiH

Venecijanska komisija, savjetodavno tijelo Vijeća Evrope za pitanja iz oblasti ustavnog prava, na svojoj sjednici održanoj 15. i 16. marta 2024. godine, usvojila je i Mišljenje o nekim pitanjima u vezi sa funkcionisanjem Ustavnog suda BiH.

Više
Vesti slike

VIJEĆE MINISTARA BIH: Usvojena Strategija javnih nabavki za period 2024 – 2028. godine

Vijeće ministara BiH usvojilo je Strategiju javnih nabavki u Bosni i Hercegovini za period 2024 – 2028. godine i Akcioni plan za njeno provođenje, radi jačanja kapaciteta u ovom području i ispunjavanja jednog od prioriteta iz Mišljenja Evropske komisije o zahtjevu BiH za članstvo u EU.

Više
Vesti slike

VLADA RS: Usvojena Informacija o realizaciji Posebnog programa subvencionisanja kamatne stope na stambene kredite za mlade i mlade bračne parove u Republici Srpskoj u 2023. godini

Vlada Republike Srpske usvojila je, na 62. sjednici, u Banjaluci, Informaciju o realizaciji Posebnog programa subvencionisanja kamatne stope na stambene kredite za mlade i mlade bračne parove u Republici Srpskoj u 2023. godini.

Više
Vesti slike

MMF: Oba entiteta imaju budžetski deficit i troše previše novca

Međunarodni monetarni fond (MMF) je u Sarajevu predstavio neke od osnovnih podataka o bh. ekonomiji, a nakon što su zvaničnici ove finansijske institucije bili u višednevnoj posjeti Bosni i Hercegovini.

Više