Zastava Srbije

PROSJEČNA NETO PLATA U BIH U MAJU 981 KM

Prosječna mjesečna isplaćena neto plata u BiH u maju ove godine iznosila je 981 KM i nominalno je niža za 0,7 posto u odnosu na decembar prošle godine, te viša za 4,4 posto u poređenju sa majem lani.

Više

PORESKA UPRAVA REPUBLIKE SRPSKE U PRVOJ POLOVINI OVE GODINE PODNIJELA JE 16 IZVJEŠTAJA TUŽILAŠTVIMA ZBOG SUMNJE U POČINJENA KRIVIČNA DJELA.

Inspektori Odjeljenja za istrage i obavještajne poslove Poreske uprave Republike Srpske su u prvoj polovini ove godine nadležnim tužilaštvima u Srpskoj dostavili 16 izvještaja protiv poreskih obveznika zbog postojanja osnova sumnje da su činjenjem krivičnih djela oštetila budžet Srpske u iznosu od oko 4,4 miliona maraka, navodi se u saopštenju Poreske uprave Republike Srpske, prenosi rtrs.

Više

POZIV POLJOPRIVREDNICIMA ZA PODRŠKU PO MODELU RURALNOG RAZVOJA: Krajnji rok za podnošenje zahtjeva 5.10.2021. godine, osim za ulaganja finansirana putem kreditne linije Razvojne banke Federacije BiH, koji ističe 1.10.2022. godine

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva objavilo je na svojoj web stranici Obavijest o uvjetima i rokovima za podnošenje zahtjeva po modelu ruralnog razvoja u 2021. godini.

Više