Zastava Srbije
Vesti slike

PREDSTAVNIČKI DOM PARLAMENTARNE SKUPŠTINE BIH: 8. marta 2024. godine 11. hitna sjednica – Razmatranje Prijedloga zakona o sprečavanju sukoba interesa u institucijama na nivou BiH

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Marinko Čavara sazvao je 11. hitnu sjednicu Predstavničkog doma za petak, 8. mart 2024. godine, sa početkom u 14 sati.

Više
Vesti slike

DOM NARODA PARLAMENTARNE SKUPŠTINE BIH: 8. marta 2024. godine 3. hitna sjednica – Razmatranje prijedloga zakona o sprečavanju sukoba interesa u institucijama na nivou BiH i o o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj službi u institucijama BiH

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Kemal Ademović sazvao je 3. hitnu sjednicu Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine za petak, 8. mart 2024. godine sa početkom u 15,00 sati.

Više
Vesti slike

VLADA RS: Usvojen veći broj informacija

Vlada Republike Srpske prihvatila je, na 60. sjednici, Informaciju o aktivnostima na uvođenju javnih zdravstvenih ustanova u trezorski sistem Republike Srpske.

Više
Vesti slike

PRIJEDLOG ZAKONA O GRAĐEVINSKOM ZEMLJIŠTU U FBIH: Prijedlog zakona upućen u parlamentarnu proceduru

Vlada Federacije BiH je utvrdila Prijedlog zakona o građevinskom zemljištu u Federaciji BiH koji će biti upućen u Parlament Federacije BiH.

Više
Vesti slike

PROCEDURA PROMJENE IMENA U BIH

Ako iz nekog razloga želite promijeniti ime te se pitate koje uslove treba da ispunite i koja dokumentacija vam treba, nećete još dugo biti u nedoumici, jer vam u nastavku teksta donosimo odgovore na sva ova pitanja.

Više