Zastava Srbije

PREDSTAVNIČKI DOM PARLAMENTARNE SKUPŠTINE BIH: 5. oktobra 2022. godine 33. sjednica – Razmatranje Izvještaja o usaglašavanju teksta Zakona o izmjenama Zakona o akcizama u Bosni i Hercegovini

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Nebojša Radmanović sazvao je 33. sjednicu Predstavničkog doma za srijedu, 5. oktobar 2022. godine, sa početkom u 12 sati.

Više

VIŠE OD POLA MILIONA GRAĐANA BIH U MINUSU

Više od pola miliona građana BiH u ovom trenutku ima dozvoljeno prekoračenje na svojim bankovnim računima, a ukupna zaduženost po ovom osnovu veća je od 310 miliona KM.

Više

AGENCIJA ZA STATISTIKU BIH: Proizvodnja električne energije u julu manja za 4,37 odsto

Bruto proizvodnja električne energije u BiH u julu iznosila je 1.226 gigavat-časova, što je manje za 4,37 odsto u odnosu na isti mjesec prošle godine, te više za 6,7 odsto u odnosu na prethodni mjesec.

Više

BIH DOSTAVILA AKCIONI PLAN ZA IZVOZ CRVENOG MESA U EU

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac saopštio je da je Evropskoj komisiji dostavljen akcioni plan za ispunjavanje preporuka iz izvještaja Direktorata za zdravlje i bezbjednost hrane o mogućnosti izvoza crvenog mesa iz BiH na tržište EU.

Više